Gesloten deuren en verlof

24/07/2020

Beste klant, 

Gezien de stijging van de besmettingen door Covid-19 in Vlaanderen maar specifiek ook in Opwijk, hebben wij besloten om terug achter gesloten deuren te werken tot 31 augustus 2020

Wat betekent dit voor u? 

U kan enkel nog na afspraak langskomen.  Wij vragen u een mondmasker te dragen wanneer u binnenkomt. Wij en onze medewerkers zullen dit uiteraard ook dragen. 

Wij stellen alles in het werk om onze dienstverlening te garanderen zoals u van ons gewoon bent. 

Geplande afspraken kunnen voorlopig doorgaan. Nieuwe afspraken zullen bij voorkeur via Skype of Teams gebeuren. Uiteraard blijven we ook gewoon telefonisch bereikbaar zoals voorheen. 

Daarnaast vragen wij om zoveel mogelijk documenten via digitale weg aan te leveren. Ons gekende kanaal daarvoor is Silverfin of u kan gewoon via mail aanleveren.  

Digitalisering is een stap vooruit, blijf dit zeker ook toepassen wanneer Corona voorbij zal zijn! Wij staan steeds ter uwer beschikking om u hierin maximaal te begeleiden. 

Wij wensen hiermee uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te vrijwaren om op die manier ons steentje bij te dragen aan het beperken van de verspreiding van het Coronavirus. 

Tot slot willen wij van de gelegenheid gebruik maken om mee te delen dat het kantoor collectief gesloten is van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus.  

Vanaf maandag 24 augustus zijn wij opnieuw bereikbaar.  

Wij bedanken u voor uw begrip en stay safe! 

Bart en An 

Team KMO Consulting 

Deel dit blogbericht

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on print
Print

NIEUWSBRIEF

KMO Consulting zegt…
Trends, nieuws,.. ontvangt u ze graag?

Wij werken niet voor maar met onze klanten,
Samen naar beter

BART PESSEMIER - ZAAKVOERDER