Starters

Wij besteden in het bijzonder aandacht aan de begeleiding van de opstart van uw onderneming, zowel via eenmanszaak als via vennootschap.

Persoonlijke begeleiding bij uw opstart als zelfstandige is cruciaal. U heeft een idee maar weet niet hoe u uw zaak kan opstarten. Wees gerust, u staat er niet alleen voor. Wij adviseren je in iedere stap die je dient te ondernemen. Hoe maak ik een financieel plan? Welke juridische vorm past bij mijn zaak? Wat met btw, belastingen en boekhouding? Welke jaarlijkse  verplichtingen heb ik? Welke investeringen zijn nodig en hoe financier ik ze? Vele vraagtekens voor jou, dagelijkse kost voor ons team.

Ben je start-up of scale-up? Dan kunnen VGD en Birdhouse u zeker verder adviseren. Zij hebben namelijk de ervaring en expertise om u van naaldje tot draadje wegwijs te maken in dit proces.

U kan bij ons terecht voor

EXPERTISES

Kunnen we helpen?
Together

KMO Consulting is je partner in alle domeinen van je onderneming. Wil je personeel aannemen? Moeten er contracten opgemaakt worden? Wil je groeien? …                                                                                                          

FISCAAL

Samen in
Vooruitgang

Boekhouding gaat hand in hand met fiscaliteit. Het is veel meer dan alleen maar een aangifte personenbelasting of vennootschapsbelasting. Waar liggen voor u fiscale opportuniteiten?

Wij werken niet voor maar met onze klanten,
Samen naar beter

BART PESSEMIER - VAST VERTEGENWOORDIGER