Samen in Team

Bart
Zaakvoerder

Is zaakvoerder van het boekhoudkantoor. Hierin wordt hij bijgestaan door zijn echtgenote.

An
Vennoot

An heeft tevens het diploma van accountancy- fiscaliteit. Zij regelt de administratie van het kantoor en is tevens ervaren dossiebeheerder. Nieuwe klanten begeleidt zij als eerste in onze KMO-cultuur.

Greet
Dossierbeheerder

Is dossierbeheerder en sluit dossiers af. Zij werkt sinds eind 2013 bij ons. Zij staat in voor de boekhoudkundige verwerking van de dossiers en kan snel een antwoord bieden op kleine vragen die rechtstreeks op uw dossier betrekking hebben.

Kelly
Dossierbeheerder

Is dossierbeheerder en heeft ons team in 2017 versterkt. Ook zij houdt onze klanten op de hoogte van hun dossier door dit dagelijks op te volgen.

Stephanie
Dossierbeheerder

Is sinds eind 2019 onze nieuwe dossierbeheerder. Zij werkt nauw samen met Greet en Kelly om ons KMO-DNA zo snel mogelijk op te pikken en mee te draaien als vertrouwd aanspreekpunt.

Daisy
Secretaresse

Is sinds april 2016 onze secretaresse. Zij staat in voor de administratieve behandeling in de dossiers van het kantoor. Zij is uw aanspreekpunt wanneer er oprichtingen, wijzigingen,… gebeuren. Daarnaast verwerkt zij de indiening van de verschillende aangiften naar de diverse overheidsdiensten. Voor alle niet-boekhoudkundige vragen kan u bij haar terecht.

JOBS

KMO Consulting zoekt…
Een talentvol persoon om ons team te versterken?

Wij werken niet voor maar met onze klanten,
Samen naar beter

BART PESSEMIER - ZAAKVOERDER