Samen in Team

Bart
Vast vertegenwoordiger

Vast vertegenwoordiger van het accountantskantoor en Fiscaal Accountant sinds 2008. Hierin wordt hij bijgestaan door zijn echtgenote An.

Ervaring en expertise, tot uw dienst…

An
Vennoot

An heeft tevens het diploma van accountancy- fiscaliteit. Zij regelt de administratie van het kantoor en is tevens ervaren dossiebeheerder. Nieuwe klanten begeleidt zij als eerste in onze KMO-cultuur.

Greet
Dossierbeheerder

Dossierbeheerder in hart en nieren. Zij werkt sinds eind 2013 bij ons en staat in voor de boekhoudkundige verwerking van de dossiers en kan snel een antwoord bieden op kleine vragen die rechtstreeks op uw dossier betrekking hebben.

Stephanie
Dossierbeheerder - Fiscalist

Is sinds eind 2019 onze nieuwe dossierbeheerder. Zij werkt nauw samen met Greet en Kelly om ons KMO-DNA zo snel mogelijk op te pikken en mee te draaien als vertrouwd aanspreekpunt. Daarnaast zal zij ook voor de complexere fiscale zaken instaan.

Daisy
Secretaresse

Is sinds april 2016 onze secretaresse. Zij staat in voor de administratieve behandeling in de dossiers van het kantoor. Zij is uw aanspreekpunt wanneer er oprichtingen, wijzigingen,… gebeuren. Daarnaast verwerkt zij de indiening van de verschillende aangiften naar de diverse overheidsdiensten. Voor alle niet-boekhoudkundige vragen kan u bij haar terecht.

Laura
Fiscalist

Laura is als afgestudeerde sinds september 2020 een nieuw gezicht in ons kantoor. Als gegradueerde in accountancy-fiscaliteit, zal zij voornamelijk instaan voor de fiscale zaken in onze dossiers.

Leen
Accountancy-medewerker

Leen startte in november 2020 als nieuwe accountancy-medewerker in ons kantoor. Zij zal in eerste instantie mee instaan om de dossiers te verwerken.

JOBS

KMO Consulting zoekt…
Een talentvol persoon om ons team te versterken?

Wij werken niet voor maar met onze klanten,
Samen naar beter

BART PESSEMIER - ZAAKVOERDER