Samen in Team

Bart
Vast vertegenwoordiger

Vast vertegenwoordiger van het accountantskantoor en Fiscaal Accountant sinds 2008. Hierin wordt hij bijgestaan door zijn echtgenote An.

Ervaring en expertise, tot uw dienst…

An
Vennoot

An heeft tevens het diploma van accountancy- fiscaliteit. Zij regelt de administratie van het kantoor en is tevens ervaren dossiebeheerder. Nieuwe klanten begeleidt zij als eerste in onze KMO-cultuur.

Greet
Dossierbeheerder

Dossierbeheerder in hart en nieren. Zij werkt sinds eind 2013 bij ons en staat in voor de boekhoudkundige verwerking van de dossiers en kan snel een antwoord bieden op kleine vragen die rechtstreeks op uw dossier betrekking hebben.

Stephanie
Dossierbeheerder - Fiscalist

Is sinds eind 2019 onze nieuwe fiscaliste. Na haar eerste ervaring in de auditsector, staat ze nu aan de andere kant van de cijferwereld. Zij staat in voor de complexere dossiers en staat u met raad en daad bij in nauwe samenwerking met Bart.

Laura
Fiscalist

Laura is als afgestudeerde sinds september 2020 een nieuw gezicht in ons kantoor. Als gegradueerde in accountancy-fiscaliteit, zal zij voornamelijk instaan voor de fiscale zaken in onze dossiers.

Leen
Accountancy-medewerker

Leen startte in november 2020 als nieuwe accountancy-medewerker in ons kantoor. Zij zal in eerste instantie mee instaan om de dossiers te verwerken.

Anja

Anja vervoegde ons team in mei 2021. Zij is meer dan 20 jaar onderneemster geweest en hield zich daarbij bezig met de boekhoudkundige en administratieve zijde van de onderneming van haar en haar man. Zo bleef ze voeling houden met ons beroep en na de stopzetting van de onderneming, startte ze een nieuwe carrière in de accountancysector. Klantvriendelijkheid, nauwkeurigheid én zin voor cijfers zijn de ideale motieven om zich goed te voelen bij KMO Consulting.

JOBS

KMO Consulting zoekt…
Een talentvol persoon om ons team te versterken?

Wij werken niet voor maar met onze klanten,
Samen naar beter

BART PESSEMIER - VAST VERTEGENWOORDIGER