Samen in Team

Bart
Vast vertegenwoordiger

Vast vertegenwoordiger van het accountantskantoor en Fiscaal Accountant sinds 2008. Hierin wordt hij bijgestaan door zijn echtgenote An.

Ervaring en expertise, tot uw dienst…

An
Vennoot

An heeft tevens het diploma van accountancy- fiscaliteit. Zij regelt de administratie van het kantoor en is tevens ervaren dossiebeheerder. Nieuwe klanten begeleidt zij als eerste in onze KMO-cultuur.

Greet
Assistant advisor

Dossierbeheerder in hart en nieren. Zij werkt sinds eind 2013 bij ons en staat in voor de boekhoudkundige verwerking van de dossiers en kan snel een antwoord bieden op eenvoudige vragen die rechtstreeks op uw dossier betrekking hebben.

Laura
Advisor

Laura is als afgestudeerde sinds september 2020 een nieuw gezicht in ons kantoor. Als gegradueerde in accountancy-fiscaliteit, zal zij voornamelijk instaan voor de fiscale zaken in onze dossiers.

Leen
Advisor

Leen startte in november 2020 als nieuwe accountancy-medewerker in ons kantoor. Zij zal in eerste instantie mee instaan om de dossiers te verwerken. Sinds 2022 groeide zij uit tot dossierbeheerder in grotere dossiers en bouwt zij mee de digitalisering uit van ons kantoor.

Anja
Assistant advisor

Anja vervoegde ons team in mei 2021. Zij is meer dan 20 jaar onderneemster geweest en hield zich daarbij bezig met de boekhoudkundige en administratieve zijde van de onderneming van haar en haar man. Zo bleef ze voeling houden met ons beroep en na de stopzetting van de onderneming, startte ze een nieuwe carrière in de accountancysector. Klantvriendelijkheid, nauwkeurigheid én zin voor cijfers zijn de ideale motieven om zich goed te voelen bij KMO Consulting.

Niki
Management assistant

Niki werkte 12 jaar als payroll-consultant bij Partena. Na een eerste werkervaring in VGD te Aalst, kwam zij bij KMO Consulting terecht in 2021. Na een korte leerperiode, is zij nu de management assistant waar menig kantoor kan van dromen. Naast haar taken als MA, is zij ook quality & process assistant voor VGD waarbij ze de procedures anti-witwas en CAP mee in goede banen leidt. Ook voor vragen omtrent de facturatie kan u bij haar terecht.

Kim
Assistant advisor

Kim startte in juli 2022 in ons kantoor als assistant advisor. Zij vatte haar stageperiode in het voorjaar aan en kon ons overtuigen van haar boekhoudkundig inzicht om zo haar eerste werkervaring in een accountantskantoor te starten.

Eva
Assistant advisor

Eva deed haar stage bij VGD in Aalst. Na haar stage wilde ze heel graag in de voor haar ondertussen vertrouwde omgeving verder werken. Dit kon in het ondertussen omgevormde KMO Consulting naar VGD Opwijk. Ze zal vooral instaan voor de boekhoudkundige verwerking en eenvoudige advisering van klanten. Met haar fiscale achtergrond zal zij samen met Laura en Leen zich verder kunnen ontwikkelen om uit te groeien tot een volwaardig dossierbeheerder.

JOBS

KMO Consulting zoekt…
Een talentvol persoon om ons team te versterken?

Wij werken niet voor maar met onze klanten,
Samen naar beter

BART PESSEMIER - VAST VERTEGENWOORDIGER